| Lista uczestników II Mistrzostw Polski w Carvingu
o „PUCHAR PREZESA GONEXU”
-
1.Mirosław Bobrowski
-
2.Marek Rybacki
-
3.Dariusz Ślusarczyk
-
4.Tomasz Szpałek
-
5.Alan Seenyen
-
6.Wiesław Miotk
-
7.Robert Raczyński
-
8.Łukasz Szewczyk
-
9.Piotr Wasik
-
10.Sebastian Powsiński
-
11.Piotr Prokopiuk
-
12.Tomasz Sosnowski
Zgłoszenia udziału w X Mistrzostwach Polski w Potrawach z Ryb Sielawa Blues 2008
- 1.Restauracja „Malinowy Ogród” – Tomasz Behrendi, Łukasz Lewandowski
- 2.Restauracja Frykówka – Damian Krępeć, Marcin Gigla
- 3.Novotel Marina w Gdańsku – Przemysław Woźny, Dominik Krzak
- 4.Hotel Nadmorski – Sebastian Truszkowski, Piotr Kitowski
- 5.Hotel Haffner – Łukasz Szczepaniak, Karol Regliński
- 6.Unity Line – Witold Konkolewski, Tomasz Kozak
- 7.Hotel Jan III Sobieski – Robert Wojnarowski, Paweł Wiśniewski
- 8.Sodexho Polska – Marcin Ruszkowski, Mariusz Czyż
- 9.Hotel Intercontinental – Artur Pijanowski, Grzegorz Birek,
- 10.Hotel Bristol – Łukasz Pielak, Piotr Wojda.
- 11.Verde Motana – Marek Zub, Łukasz Konik
- 12.Hotel Zamek Krasiczyn
- 13.Restauracja Pergola – Adam Dmyterko
- 14.Hotel Bryza – Grzegorz Konkel
- 15.Litwa – Jurij Dubovskij, Ina Stumilowa
- 16.Art. Hotel i Restauracja – Rafał Ratajczyk, Paweł Ryckiewicz
- 17.Stowarzyszenie Kucharzy Kujaw i Pomorza – Tomasz Koniński, Grzegorz Malinowski
Informacje techniczne dla uczestników:
-
- odprawa w Osadzie Warmińskiej w Guzowym Piecu – godz. 17.30,
-
- spotkanie wszystkich uczestników przy kolacji w Karczmie Warmińskiej w Gietrzwałdzie – godz. 19.30,
|